Monday, September 6, 2010

Wednesday, August 11, 2010

EXACTLY why you need to drop everything to watch this 'time sensitive' video as soon as you possibly can..



If the 'information business' is something that
you are not already involved in, then it's CRUIAL
that changes fast... and that is EXACTLY why you
need to drop everything to watch this 'time
sensitive' video as soon as you possibly can:

---> http://timmyurl.com/info-prodigy

Here are three reasons why:

1. The information business is already a *billion
dollar industry* and is set to become EVEN bigger
as more of the global population gets online.

2. Creating information products (ebooks, videos,
audios etc) is a business that you can run from
home - it requires no previous experience and
little or no money to start.

3. The profit margins are ridiculously high and
you could get EXTREMELY rich VERY fast, IF you
follow formula that is set out for you here:

---> http://timmyurl.com/info-prodigy

Frankly, this industry baffles me sometimes...

I mean, there are stupid simple products out there
that make as much as $20 Million every year

...and what's even MORE incredible is that in each
case, the actual development of the product was an
action that the creator took just ONE time!

Then, the sales from that original effort continue
FOREVER.

In some ways, that's not EVEN the best news.

The reality is that this is NOT rocket science at
all. In fact...

- You Need No Previous Experience...

- You Do Not Need Any Technical Knowledge...

- You Don't Need To Be A Marketing Guru...

- You Don't Need To Be An Expert At English...

- You Don't Even Need To Do The Work Yourself...

...and even if you screwed everything up ...a FIVE-
figure payday would NOT be out of the equation.

Basically, this is the perfect opportunity either
for those who are struggling to make money online,
people looking for a realistic way to supplement their
income... or even more experienced online business
owners who are already making a decent income from
selling information products online, but simply want
to make ALOT more!

Creating And Selling Information Products COULD Make
You a Fortune, But You Need To Strike Whilst The Iron
Is HOT!

...and that is exactly why you need to 'snap up' the
amazing secrets revealed within Tim Godfrey and Steve
Clayton's brand new course called 'Info Prodigy' -
which you can see right here:

---> http://timmyurl.com/info-prodigy

WARNING: This could be pulled offline in the next few
hours so you need to act now in order to download it
and get your hands on the techniques that have generated
these guys over ten million dollars in the past 24 months...

Saturday, July 3, 2010

Kisah Motivasi daripada Sylvester Stallone





Kisah Sylvester Stallone ini dipetik daripada buku “Master Your Mind, Design Your Destiny, tulisan Adam Khoo”.

Pada kemuncak kariernya, Stallone adalah salah seorang pelakon yang menerima bayaran tertinggi di Hollywood. Dia menerima sehingga 20 juta dolar Amerika bagi sebuah filem. Adakah Stallone bernasib baik? Adakah dia seorang pelakon yang mempunyai bakat semula jadi? Adakah dia berada di tempat yang betul pada masa yang tepat? Tidak sama sekali!

Stallone berasal dari sebuah keluarga yang daif. Ibunya melahirkannya di tangga sebuah sekolah dan kelahirannya di-bantu oleh para pelajar sekolah itu. Pada saat kelahirannya, saraf mukanya cedera dan bahagian kanan wajahnya menjadi lumpuh.

Dengan itu, Stallone tidak mampu bertutur dengan jelas. Sewaktu dia kanak-kanak, ramai kanak-kanak lain mengejeknya kerana kekurangannya ini. Tambahan pula,namanya Sylvester sama dengan nama satu karakter kartun Looney Tunes. Tanpa menghiraukan semua kelemahannya, Stallone berazam hendak menjadi pelakon terkenal. Dia ingin memberikan inspirasi kepada orang lain melalui filem.

Seperti yang anda tahu, ramai remaja mempunyai impian menjadi bintang filem tetapi bagi kebanyakan daripada mereka, ia hanyalah angan-angan. Namun, Stallone menjadikan impian-nya suatu kemestian. Dia komited bagi melakukan apa sahaja demi mencapai cita-citanya. Langkah pertamanya adalah mendaftar di sebuah sekolah lakonan.

Kemudian, dia menghadiri sesi uji bakat. Dengan pertuturannya yang kurang jelas, wajahnya yang tidak menarik, ditambah pula dengan lakonan yang kaku, tidak ada pihak yang mahu mengambilnya sebagai pelakon. Semua kegagalan itu tidak menyebabkan Stallone berputus asa. Dia sentiasa mengubah strateginya dan terus bertindak.

Bagaimana akhirnya Stallone berjaya mendapatkan peluang pertama menjadi pelakon? Apabila sekali lagi dia ditolak dalam suatu uji bakat, dia terus duduk dalam bilik pengurus dan enggan pulang selagi dia tidak mendapat peluang berlakon. Selepas berjam-jam dia duduk di situ, orang-orang yang berada di situ mula kasihan kepadanya. Mereka juga kagum dengan semangatnya yang tidak mahu mengaku kalah. Akhirnya, dia mendapat peluang melakonkan watak kecil. Bagi Stallone, lakonan itu begitu bermakna.

Malangnya selepas itu, dia terus gagal mendapatkan sebarang peluang sehingga isterinya menyuruhnya melupakan sahaja impiannya itu dan mula mencari pekerjaan lain. Tetapi, Stallone masih ingin memperjuangkan impiannya. Dia tidak rela berputus asa.Stallone jatuh miskin sehingga pada suatu hari dia terpaksa menjual anjing kesayangannya dengan harga 50 dolar. Dia begitu sedih kerana selama ini anjingnya itulah yang menjadi sahabat karibnya.

Tidak lama selepas itu, Stallone menonton perlawanan tinju di antara Muhammad Ali dengan Chuck Wepner. Ramai orang berkata Chuck pasti menyerah kalah selepas beberapa pusingan sahaja. Tetapi, Chuck bertahan sehingga 15 pusingan dan memberikan tentangan hebat kepada Ali.

Daripada perlawanan tinju itu, Stallone mendapat inspirasi dan dia ingin membuat sebuah filem mengenai ahli tinju. Dia mula menulis skrip filem tanpa henti selama 84 jam. Filem ini diberi tajuk Rocky iaitu nama watak utamanya. Stallone berasa teruja kerana dia yakin filem ini bakal mengubah hidupnya.

Selepas skrip itu selesai, dia berusaha menjualnya tetapi tiada siapa yang berminat dengan skrip itu. Para penerbit filem menganggap tidak ada sesiapa yang mahu menonton filem mengenai ahli tinju. Stallone tidak berputus asa. Dia terus berjumpa pihak pengeluar filem sehingga akhirnya ada sebuah syarikat yang bersetuju membeli skrip itu dengan harga 75 ribu dolar. Stallone sepatutnya gembira tetapi impiannya belum tercapai. Dia ingin menjadi pelakon dan bukan penulis skrip.

Dengan demikian, dia memberikan syarat kepada syarikat filem itu. Dia bersetuju menjual skripnya kepada mereka asalkan dia menjadi pelakon utamanya. Pada mulanya mereka tidak bersetuju dan berkata, “Anda seorang penulis skrip, bukannya seorang pelakon! Tidak mungkin kami bersetuju dengan syarat anda itu.”

Mereka menaikkan tawaran kepada 255 ribu dolar dan seterusnya kepada 1 juta dolar tetapi Stallone tetap berkeras dengan pendiriannya. Sungguhpun pada waktu itu, dia miskin dan sering kelaparan, dia masih komited pada impiannya! Akhirnya, syarikat filem itu mengalah tetapi kali ini mereka pula yang meletakkan syarat. Mereka hanya membayar sebanyak 35 ribu dolar pada Stallone bagi skrip dan juga lakonannya. Selain itu, Stallone juga bakal menerima royalti daripada keuntungan filem itu. Stallone bersetuju.

Perkara pertama yang dilakukan selepas itu adalah mencari semula orang yang membeli anjingnya. Stallone menawarkan 100 dolar pada orang itu bagi membeli semula anjingnya tetapi orang itu menolak. Stallone menaikkan harga tawaran sehingga 1,000 dolar dan orang itu tetap menolak. Sekali lagi, Stallone tidak berputus asa. Dengan apa cara sekali pun, dia mahukan anjingnya semula. Akhirnya, orang itu bersetuju apabila Stallone menawarkan 15 ribu dolar dan juga peluang berlakon dalam filemnya.

Apabila filem Rocky ditayangkan, ia mencapai tahap box-office dengan keuntungan melebihi 171 juta dolar. Bukan hanya itu, ia juga dicalonkan dalam 10 kategori Anugerah Akademi termasuklah pelakon terbaik. Daripada 10 pencalonan itu, Rocky memenangi anugerah filem terbaik dan arahan terbaik.

Stallone terus mencipta nama sebagai pelakon aksi yang hebat dan dia menerima banyak tawaran yang lumayan. Antara filem Stallone yang menyusul selepas itu adalah First Blood, Rambo dan Rocky II.Stallone mencapai impiannya kerana ia menjadikannya suatu kemestian. Dengan ini, dia tidak berputus asa mencari jalan bagi mencapainya.

Macamana?Saya harap anda bersemangat dan bermotivasi lepas baca kisah ini.
Artikel ni saya ambil dari blog Aspiracyber. Blog yang telah banyak menberi perangsang dan motivasi kepada penggiat Internet.

Friday, July 2, 2010

Program RM20,000 Dalam 20 Hari dari Suthan M

Apa khabar teman-teman semua?

Pernah dengar tak nama Suthan M sebelum ini?
Kalau tak pernah, hari ini anda akan mengenali seorang individu anak Kajang, Selangor yang popular sebagai IMer persada antarabangsa.

Saya diberitahu oleh rakan saya bahawa terdapat satu laman web baru yang kini menjadi bualan ramai dikalangan rakyat Malaysia.

Selak selak link yang diberi, rupa-rupanya Suthan telah melancarkan infoproduk yang dipanggil Program RM20,000 Dalam 20 Hari.

http://tinyurl.com/RM20-000dlm20HARI

Sekilas pandang, program ini nampak macam hype, tetapi jangan prasangka buruk kerana kredibiliti empunya laman web memang terkenal di persada antarabangsa.

Anak muda dari Kajang ini dikenali ramai sebagai salah seorang expert marketer dari Malaysia yang terkenal di persada antarabangsa. Program program international seperti IMsutra, NicheProphecy, ThisCrapSells, dan sebagainya merupakan keluaran syarikat En. Suthan ini.

Jadi, apabila saya terdengar bahawa Suthan melancarkan program ulung untuk rakyat Malaysia, saya kongsi berita ini dengan anda. Semestinya, Suthan boleh banyak mengajar cara cara marketing di internet dan merupakan public figure yang anda harus follow.

Untuk hari ini, saya nak rekemen dulu laman web ini untuk anda.

http://tinyurl.com/RM20-000dlm20HARI


Atau anda nak belajar FREE dari Suthan M melalui video?

Dapatkan di sini.... http://tinyurl.com/AkulahBOSSS

HYPROSMS DI AKBAR HARIAN METRO 24 JUN !!!




HYPROSMS DI AKBAR HARIAN METRO 24 JUN...
PERNIAGAAN INTERNET YANG SEMAKIN MENGGEMPARKAN RAKYAT MALAYSIA



Anda boleh lihat artikel perniagaan HyproBulkSMS
disiarkan di Harian Metro(24/6/2010)

Sebab artikel ini disiarkan ramai yang telah
call ofis pusat Hypro untuk bertanyakan bisnes ini..dan hasilnya..


Fuhhh...

Kalau betullah, nampaknya semakin ramailah
orang tahu peluang hebat ini dan pasti semakin
ramai yang bertalu-talu masuk ke bisnes ini.

Biasalah, bila ada sesuatu peluang bisnes keluar
di akhbar utama, maka hari tu jualan melambak-lambak
masuk ke syarikat.

Jadi,

Inilah peluang anda yang telah berdaftar, selepas
ini anda tidak perlu lagi segan untuk bercerita
mengenai peluang bisnes hebat ini.

Anda tidak mahu buka mulut, orang lain yang
akan rembat peluang ni.

Kejayaan demi kejayaan mereka yang telah saya
bimbing mampu menghasilkan pendapatan hebat!

Nak join ?

JOM... Klik Kat sini.... http://bit.ly/bgYa37

Monday, June 28, 2010

Combining 2 of the biggest niches online

Internet marketing boasts many giants. But is it possible for the little guy to succeed in this cut throat industry?

It all depends on the niche.

After all, you do not pit the featherweights against the heavyweights. You can target big niches for more money and you can target small niches for small money.

There are many ways to maneuver a big niche without being swamped by the competition. One of the ways is to combine two big niches together to create a rare sub or synergy niche.

Another way is to use private label rights which allow you to buy them at a cheap price and edit the content any way you want.

You can paste your name as the author and you have the rights to do so. You don’t have to worry about plagiarism because you basically bought the rights to it like having the keys to a new house.

http://www.inspirationdna.com/legacy/?aff_id=2309

Basically you own it.

Combining two big niches isn’t very hard.

All you need to do is find private label materials in that particular niche.

Everyone knows that the personal development industry is one of the biggest, if not the biggest online market in the world. People spend tons of money on affirmations, motivational books, fighting addictions, improving their relationships, audio tapes and even video recordings. Seminar tickets pop up every single day.

However, if you can have private label rights to a market like this, you can easily pop out content without worrying about product creation. You cut short the time it takes to write, research, design graphics and sell through copywriting because all are done for you.

All you need to focus on are the marketing materials for the product. Do not hesitate to promote your products hard. Everyone on the Internet is fighting for traffic. With private label content, half the battle is already won.

Even with all the right tools at your disposal, it all boils down to how much effort you put into marketing and having the right mindset. You have to brand yourself as an expert if you want to make it big online otherwise you’ll be swamped by the competition.

http://www.inspirationdna.com/legacy/?aff_id=2309

Thursday, April 8, 2010

RM15,000 SEBULAN ATAU RM30,000 SEBULAN?

PELUANG MENAMBAHKAN PENDAPATAN SEHINGGA:

RM15,000 SEBULAN (SEPARUH MASA)ATAU RM30,000 SEBULAN (SEPENUH MASA)



“ANDA HANYA PERLU MEMBERIKAN RESPON KEPADA PELANGGAN KAMI DAN ANDA AKAN DIBAYAR KOMISYEN TERUS KE AKAUN ANDA SETIAP HARI!”

SILA KLIK SINI UNTUK MENYERTAI PROGRAM RESPONSE2U

Menjelang tahun 2010 ini, Syarikat Digital Valley Sdn. Bhd. memperkenalkan program RESPONSE2U. Program RESPONSE2U merupakan satu program pekerjaan yang sangat menarik dan menakjubkan hanya dari rumah. Ianya amat mudah dilakukan oleh sesiapa sahaja. Tujuan program RESPONSE2U adalah untuk mencari seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai Agen Memberikan Response kepada pelanggan kami.


Kami merupakan penyedia servis perkhidmatan pengiklanan secara digital yang berkesan untuk menarik minat pelanggan dan telah beroperasi sejak sekian lama dalam industri ini. Oleh kerana mendapat sambutan yang amat menggalakkan, kami membuka peluang ini kepada orang ramai untuk menyertai Program RESPONSE2U.


MATLAMAT PROGRAM RESPONSE2U

Matlamat program RESPONSE2U adalah agar anda sentiasa merasa selesa dan senang bekerja sendiri di rumah kediaman anda. Bekerja di rumah kini telah menjadi satu trend yang terkenal. Secara kasarnya kami menguruskan 10,000,000 pelanggan kami di seluruh Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia. Kami tidak cukup pekerja yang ramai dan tidak mempunyai ruang bangunan yang cukup untuk menampung pekerja yang ramai.

Dengan adanya orang-orang seperti anda, kami dapat menjimatkan system pengurusan, sistem perakaunan, tidak perlu membayar caruman KWSP pekerja dan tidak perlu menyediakan insuran bangunan yang besar dan jumlah pekerja yang ramai. Bekerja di rumah telah menjadi kerjaya kedua yang cemerlang disamping meraih pendapatan yang lebih kukuh dari apa yang anda perolehi sekarang.

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI PROGRAM RESPONSE2U?
Sesiapa sahaja boleh menyertai program Response2u, dengan syarat:

i) Warganegara Malaysia, Singapura, Brunei atau Indonesia sahaja,

ii) Berumur 15 tahun ke atas,

iii) Mempunyai pengetahuan asas komputer, iaitu Microsoft Word,

iv) Mempunyai E-mail yang sah


Sekiranya anda layak dengan syarat-syarat di atas, maka anda boleh menyertai RESPONSE2U dan bayaran akan dibayar terus ke akaun bank anda.

BERAPAKAH PENDAPATAN ANDA SELEPAS MENYERTAI RESPONSE2U?
Anda akan dibayar RM50.00 untuk setiap pelanggan yang anda respon. Secara minimum anda akan memberikan respon kepada 5 pelanggan RESPONSE2U sehari. Jadi, anda akan dibayar RM250.00 terus ke akaun bank anda pada hari yang sama.

Katakan anda memberikan respon kepada 10 pelanggan setiap hari, anda akan mendapat RM15,000 sebulan.

Anda akan dibayar lumayan, dengan syarat anda memberikan respon kepada pelanggan kami seperti arahan yang akan diberikan kepada anda setelah menyertai RESPONSE2U.


RESPON 1 PELANGGAN => ANDA AKAN DIBAYAR RM50.00 (USD27.00)

Minimum pelanggan sehari => 5 Pelanggan => Dibayar RM250 Sehari

Maksimum pelanggan sehari => 20 Pelanggan => Dibayar RM1,000 Sehari


BAGAIMANA ANDA AKAN DIBAYAR?

Anda akan dibayar terus ke akaun bank anda.

PENTING: Bagi warganegara Malaysia, anda akan menerima pembayaran dalam bentuk Ringgit Malaysia (RM) ke akaun bank anda (sebarang bank di Malaysia). Manakala, bagi warganegara Singapura, Brunei dan Indonesia, anda akan menerima pembayaran dalam bentuk E-gold atau Paypal sahaja dalam bentuk US Dollar (USD).

*Pembayaran akan dibuat setiap hari terus ke akaun bank anda*

BAGAIMANA MEMBERIKAN RESPON KEPADA PELANGGAN KAMI?
Selepas menyertai program RESPONSE2U, anda akan menerima manual program RESPONSE2U ke email anda. Anda hanya perlu mengikut manual tersebut dan setelah anda melakukan seperti yang diarahkan dalam manual tersebut, anda akan dibayar terus ke akaun bank anda.


"TIADA UNSUR-UNSUR PENIPUAN, SAH DI SISI UNDANG-UNDANG."
PROGRAM RESPONSE2U TERBUKA KEPADA SEMUA BANGSA, WARGA MALAYSIA, SINGAPURA, BRUNEI DAN INDONESIA.
SESIAPA SAHAJA BOLEH MELAKUKANNYA!!!

Program RESPONSE2U bukannya MLM, jual saham, pelaburan, skim piramid atau skim cepat kaya. Anda akan mendapat wang yang teramat lumayan jika anda mengikuti segala panduan secara langkah demi langkah seperti yang diarahkan kepada anda setelah menyertai Program RESPONSE2U.

Sama ada bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa (sambilan), ianya adalah terpulang kepada anda untuk menentukannya. Program RESPONSE2U terbuka kepada sesiapapun, pekerja kerajaan, swasta, penganggur, pelajar IPTA dan IPTS, suri rumah tangga, peniaga, mahupun petani; semuanya adalah digalakkan menyertai RESPONSE2U. Oleh kerana anda akan memberikan respon kepada pelanggan dari seluruh Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia, anda boleh menetapkan masa bekerja anda sendiri.



INGAT!!! Program RESPONSE2U bukan merupakan pelan pemasaran atau Multi Level Marketing (MLM). Anda tidak akan dikehendaki mempromosikan produk atau mencari Downline, tetapi hanya memberikan respon kepada pelanggan kami melalui email sahaja.

BAGAIMANA MENYERTAI PROGRAM INI?
Untuk anda menyertai program ini, kami hanya memerlukan yuran pendaftaran sekali bayar sahaja.

Yuran Pendaftaran:RM69 SAHAJA!!!

**ANDA HANYA PERLU MEMBAYAR RM69 SEKALI SEUMUR HIDUP DAN ANDA AKAN MULA MENJANA WANG YANG SANGAT LUMAYAN SELEPAS ANDA MENYERTAI PROGRAM RESPONSE2U.

Pihak kami mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM69 semata-mata, tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau fee tersembunyi. Ini adalah bertujuan untuk menampung kos perlantikan / pendaftaran dan bahan `Latihan Manual RESPONSE2U'. Wang pendaftaran sekali seumur hidup ini juga adalah untuk khidmat bantuan / pertanyaan dan pemantauan prestasi. Tiada perniagaan yang mampu memberikan kos perkhidmatan, overhead, bahan latihan, serta masa yang berharga secara percuma. Di samping itu, wang pendaftaran yang kecil ini memastikan anda bersedia untuk bekerja sendiri dengan penuh rasa tanggungjawab dan bukan hanya pencari peluang yang ingin tahu sahaja.


Anda boleh bekerja sebanyak mana menurut kemahuan sendiri. Sekarang anda adalah BOSS pada diri sendiri dan PEKERJA kepada perniagaan home bisnes anda.

SILA KLIK SINI UNTUK MENYERTAI PROGRAM RESPONSE2U

TESTIMONIAL PESERTA RESPONSE2U

"Saya seorang pelajar IPTS di Kuala Lumpur dan saya amat berterima kasih kepada pihak RESPONSE2U kerana telah membimbing saya sehingga berjaya. Saya memilih untuk bekerja secara sambilan sahaja dan hanya memberikan respons kepada 8 hingga 10 orang sahaja setiap hari. Kini pendapatan saya sekurang-kurangnya RM2,400 seminggu. Terima kasih sekali lagi kerana memberi ruang kepada saya untuk menyertai program yang hebat ini. Saya sertakan sekali screenshot akaun Maybank saya di sini. Sekian, terima kasih."



Ahmad Nazri bin Ahmad Huzaimi
Taman Shamelin, Kuala Lumpur


"Saya mencari kerja selepas tamat pengajian saya di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai pada tahun 2006, tetapi saya tidak mendapat satu kerja pun. Pada masa itu, saya memang frust. Alhamdulillah, saya menerima satu email dari kawan saya, lalu mengambil keputusan untuk mencuba program RESPONSE2U. Lagipun yuran pendaftaran cuma RM69 sahaja dan sekali bayar sahaja. Saya dapat RM100 selepas saya memberikan respons kepada 2 pelanggan RESPONSE2U sahaja. Kini secara sepenuh masa saya dapat RM5,000 seminggu hanya dari rumah sahaja."

Rosliza bt. Mohd Hussain,
Sg. Long, Selangor


"Satu hari saya menerima email yang memperkenalkan saya dengan program kewangan yang unik ini. Walaupun ada kerja, tapi, saya masih ingin mencari wang tambahan, jadi saya pun joinlah program ini. Lagipun, RM69 sikit saja berbanding dengan MLM, insuran atau pelaburan yang pernah saya sertai. Program Response2u memang unik dan hanya perlu memberikan respon kepada pelanggannya melalui email sahaja. Pembayaran pula dilakukan setiap hari. Saya cuma bekerja selama 30 minit sehari. Kini sehari saya boleh dapat RM400. Kalau dari dulu saya tahu program ni, tak payah lah saya berhabis join MLM dan promote barang sana sini lagi. Terima kasih RESPONSE2U."


Mohd Sharif Hj Abd Rahim,
Ipoh, Perak

"Apa yang saya suka tentang program RESPONSE2U, kerjanya senang saja, tak perlu jumpa sesiapa atau bercakap dengan sesiapa. Ramai orang kita yang berfikiran negatif, takut kena tipu, takut gagal dan lebih banyak beri alasan dari mencuba. Saya membuka minda pada program seperti ini kerana saya memang yakin, ianya tidak mustahil dan sangat logik. Alhamdulillah, sekarang saya dapat income minimum RM500.00 sehari. Terima kasih kerana memperkenalkan saya program kewangan hebat ini."

Muhammad Loqman bin Muhammad Ruslan,
Taman Universiti, Johor Bahru


MULAKAN SEKARANG JUGA!
Kami berharap penjelasan dan penerangan yang diberikan adalah jelas, terang dan mudah difahami. Kami memerlukan anda menyediakan wang sebanyak RM69.00 SAHAJA sebagai yuran pendaftaran untuk:
1. Mendaftar, membuka dan mengurus fail peribadi anda.
2. Perbelanjaan pengendalian para ahli.
3. Sebagai cagaran barangan kami yang mempunyai nilai hak cipta yang tinggi.

Ini adalah perlu bagi penyusunan kerja yang lengkap dari rumah dan kami terpaksa mengenakan bayaran yang kecil. Harga ini adalah murah berbanding dengan nilai harga barangan yang akan kami kirimkan. Mulakan langkah pertama ke arah bekerja sendiri dalam keselesaan rumah.


Manual RESPONSE2U akan dikirimkan terus ke email anda selepas pembayaran anda diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 12 jam. Selepas itu anda sudah boleh mula bekerja sendiri. Manual ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Agen Response2u kepada pelanggan kami. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam manual yang telah diberikan.

Bayaran sebanyak RM69.00 akan anda masukkan ke dalam akaun pengendali pembayaran kami dimana beliau dipilih oleh kami untuk menggunakan akaun bank beliau untuk transaksi pembayaran.

PILIHAN PEMBAYARAN

**BAGI WARGA INDONESIA, SINGAPURA DAN BRUNEI, ANDA BOLEH MENYERTAI PROGRAM INI DENGAN MENGGUNAKAN E-GOLD DAN MEMBAYAR WANG SEBANYAK USD $20.00 SAHAJA.


SERTAI PROGRAM INI SEKARANG JUGA!!!
YURAN PENDAFTARAN MASIH RM69 SAHAJA!


SILA KLIK SINI UNTUK MENYERTAI PROGRAM RESPONSE2U